VARAA AIKAA

Olen uusissa toimipisteissä elokuusta 2021 lähtien.

HIUSMUOTOILUUN Sadulle voit varata aikaa suoraan Siluetin sivuilta, johon pääset suoraan

TÄSTÄ LINKISTÄ!

http://siluet.fi/

Siluetin löydät osoitteesta Kartanotie 1 L 30, 84100 Ylivieska

KOIRATRIMMAAMOON voit varata suoraan aikaa

TÄSTÄ LINKISTÄ!

https://varaa.timma.fi/ilme

Koiratrimmaamo löytyy Kuonokomeron tiloista Kauppakatu 6, 84100 Ylivieska

Huomioithan, että trimmaamossa ei tehdä nyppimisiä ollenkaan!

Kun varaat Koiratrimmaamon puolelle aikaa, muista kertoa lisätietoja kohtaan koiran ikä, rotu, onko aikasemmin käynyt yms. Jos koiralla on pelkoagressiivisuutta , varaa aikasi soittamalla, ja katsotaan mitä voimme tehdä.

Koiralla ei saa olla ulkoloisia (kirput, sikaripunkki yms) tai tarttuvia tauteja (esim, nenäpunkki, kennelyskä yms) kun tuot koiran trimmaukseen, näin vältämme ulkoloisten ja tautien leviämisen. Koira ei myöskään saa olla sairaana, esim silmä- tai korvatulehdusta yms… Juoksuista koiraa ei myöskään voi vielä tuoda.

Käytä koirasi aina tarpeilla ennen trimmaukseen tuloa, trimmaus tilanne on aina jännittävä koiralle, näin vältymme vahingoilta. Muistathan kerätä kakat pois Koiratrimmaamon ympäristöstä.

Vältä koirasi kastumasta sädepäivänä ja olethan ajoissa paikalla, tulemme käymään perusteellisesti läpi ensimmäisellä kerralla koiran, minkälaiset on toiveet trimmin suhteen yms..

Huomioithan, että trimmaus tapahtuu vain trimmaajan ja koiran läsnäollessa. (joissain tapauksissa omistaja voi olla paikalla) Koira monesti rauhoittuu paremmin trimmaukseen ja se on vähemmän stressaavaa koiralle kuin oma omistaja ei ole paikalla.

Koiratrimmaamoon kulku tapahtuu Kuonokomeron tilojen kautta.

Kaikista Hiusmuotoilu & Koiratrimmaamon varatusta ajoista, jotka ei ole peruutettu vähintään vuorokautta aikasemmin veloitamme hinnasta 50%