Tietoja

Hiusmuotoilu & Koiratrimmaamo ILME on perustettu vuonna 2019. Vahvan ammattiosaamisen ja asiakaspalvelun omaava henkilökunta auttaa mielellään sinua toiveidesi ja unelmiesi luomisessa.

Ajan varaus on helppoa vaikka suoraan netistä. Netissä on paljon aamu ja ilta aikoja varattavissa! Aikoja voi varata myös puhelimitse 044 491 4079 MA-SU klo. 8.30-20.00 välillä.

Meille pääset hyvin myös pyörätuolilla.

KUKA ON ILMEEN TAKANA?

Satu

Satu on iloinen ja positiivinen tekijä. Monen kymmenen vuoden kokemus alalta ja kouluttaja tausta tekee Sadusta rautaisen ammattilaisen. Satu pitää haasteellisista värjäyksistä ja leikkauksista ja tekee myös ilomielin kaikkia parturi-kampaajan töitä. Satu tekee parturi-kampaaja työnsä lisäksi, myös koiratrimmauksia, johon on myös käynyt koulut. Satu on myös ammatiltaan ongelmakoira kouluttaja.

Sylvi

Sylvi on iloinen, reipas ja kaikkia rakastava nuori noutajan alku. Sylvi on rodultaan Labradorinnoutaja ja toimittaan silloin tällöin Kampaamokoiran virkaa kun emäntä Sadulla on kampaamo päivä. Sylviä saa tulla rapsuttelemaan ja puhuttelemaan aina kun Sylvi on paikalla, siitä hän pitää kovasti.