Tietoja

Hiusmuotoilu & Koiratrimmaamo ILME on perustettu vuonna 2019. Vahvan ammattiosaamisen ja asiakaspalvelun omaava henkilökunta auttaa mielellään sinua toiveidesi ja unelmiesi luomisessa.

Ajan varaus on helppoa vaikka suoraan netistä. Netissä on paljon aamu ja ilta aikoja varattavissa! Aikoja voi varata myös puhelimitse 044 491 4079 tai vaikka käymällä liikkeellä. Aikoja myös ilman ajanvarausta!

Meille pääset hyvin myös pyörätuolilla.

KEITÄ ME OLEMME?

Satu

Satu on iloinen ja positiivinen tekijä. Monen kymmenen vuoden kokemus alalta ja kouluttaja tausta tekee Sadusta rautaisen ammattilaisen. Satu pitää haasteellisista värjäyksistä ja leikkauksista. Satu tekee parturi-kampaaja työnsä lisäksi, myös koiratrimmauksia, johon on myös käynyt koulut. Satu on myös ammatiltaan ongelmakoira kouluttaja ja
omistaa Hiusmuotoilu & Koiratrimmaamo ILME OY:n.

Olivia

Olivia on iloinen tekijä ja tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Asiakaspalvelu on luontaista ja mieluista aiempien työkokemusten myötä. Parturi-kampaajana Olivia nauttii kaikista töistä ja saa jokaisesta työstä uutta inspiraatiota! Olivialla on osaamista myös valokuvauksesta ja on ammatiltaan myös media-assistentti.
Essi on iloinen ja sosiaalinen alansa ammattilainen. Essi tekee kaikkia Parturi-Kampaajan töitä, mutta on erikoistunut raidoituksiin, vaalennuksiin ja parturi leikkauksiin.